Goodvalley: nowoczesne rolnictwo powinno być przede wszystkim zrównoważone
Nowoczesne rolnictwo, od pola do stołu, to produkcja, podczas której panujemy nad każdym elementem łańcucha – polami, uprawami, wytwórniami pasz, zakładami mięsnymi i biogazowniami. „Dzięki temu możemy produkować mięso lepiej, mądrzej, z większą dbałością o środowisko” - przekonywała Anita Bednarek, dyrektor ds. zrównoważonego rozwoju Goodvalley podczas XXXIV Forum Ekonomicznego w Karpaczu.
12.09.2025 13:49
aktualizacja: 12.09.2025 14:02
Fot. PAP - kadr z filmu
PAP MediaRoom
Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną.