O PAP.pl

PAP.pl to portal PAP - największej agencji informacyjnej w Polsce, która zbiera, opracowuje i przekazuje obiektywne i wszechstronne informacje z kraju i zagranicy. W portalu użytkownik może przeczytać wybór najważniejszych depesz, wzbogaconych o zdjęcia i wideo.

"Polska cytryna", czyli pigwa

Pigwa to wciąż niedoceniany i mało popularny owoc. Choć nie sposób zjeść pigwę na surowo, to świetnie sprawdza się do przetworów. Warto po nie sięgnąć, bo to prawdziwa skarbnica witamin i minerałów.

Pigwa pospolita. Fot. PAP/Tytus Żmijewski
Pigwa pospolita. Fot. PAP/Tytus Żmijewski

Zobacz także

  • Krajowy Związek Grup Producentów Owoców i Warzyw
    Krajowy Związek Grup Producentów Owoców i Warzyw

    Truskawki - dłuższy sezon i rekordowe zainteresowanie

  • Jagody. Fot. PAP/ Tomasz Wojtasik
    Jagody. Fot. PAP/ Tomasz Wojtasik

    Jagody i gorzka czekolada wydłużają życie? Uczeni odkryli, że pokarmy, które sprzyjają długowieczności

  • Owoce na straganie Fot. PAP/Darek Delmanowicz
    Owoce na straganie Fot. PAP/Darek Delmanowicz

    Ceny żywności w górę. Co zdrożało najbardziej? Raport

  • Syracuse PGI Lemon Boom in production, but still modest exports

Serwisy ogólnodostępne PAP