O PAP.pl

PAP.pl to portal PAP - największej agencji informacyjnej w Polsce, która zbiera, opracowuje i przekazuje obiektywne i wszechstronne informacje z kraju i zagranicy. W portalu użytkownik może przeczytać wybór najważniejszych depesz, wzbogaconych o zdjęcia i wideo.

Produkcja tofu w Indonezji. Jak powstaje jeden z ulubionych produktów wegetarian?

Fot. PAP/EPA/ADI WEDA
Fot. PAP/EPA/ADI WEDA

kgr/

Galeria (6)

  • Fot. PAP/EPA/ADI WEDA
    1/6

    Fot. PAP/EPA/ADI WEDA

  • Fot. PAP/EPA/ADI WEDA
    2/6

    Fot. PAP/EPA/ADI WEDA

  • Fot. PAP/EPA/ADI WEDA
    3/6

    Fot. PAP/EPA/ADI WEDA

  • Fot. PAP/EPA/ADI WEDA
    4/6

    Fot. PAP/EPA/ADI WEDA

  • Fot. PAP/EPA/ADI WEDA
    5/6

    Fot. PAP/EPA/ADI WEDA

  • Fot. PAP/EPA/ADI WEDA
    6/6

    Fot. PAP/EPA/ADI WEDA

Zobacz także

  • Kuchnia włoska. Fot. CookShootsFood/Adobe Stock
    Kuchnia włoska. Fot. CookShootsFood/Adobe Stock

    Kuchnia włoska wyróżniona przez UNESCO. Zapadła decyzja

  • Jogurt. Zdjęcie ilustracyjne. Fot. PAP/Jacek Turczyk
    Jogurt. Zdjęcie ilustracyjne. Fot. PAP/Jacek Turczyk

    Naukowcy odtworzyli tradycyjny jogurt z mrówkami

  • Bank Żywności SOS w Warszawie, magazyn. Fot. Dominik Gliwa
    Bank Żywności SOS w Warszawie, magazyn. Fot. Dominik Gliwa

    Międzynarodowy Dzień Świadomości o Marnowaniu Żywności [NASZE WIDEO]

  • Drugie śniadanie do szkoły. Fot. PAP/Andrzej Lange
    Drugie śniadanie do szkoły. Fot. PAP/Andrzej Lange

    Lekarze: warto chodzić na lekcje WF i jeść zdrowe drugie śniadanie w szkole

Serwisy ogólnodostępne PAP